Duitse biefstuk met frisse aardappelsalade

  • Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 14-04-2009
  • Duitse biefstuk met frisse aardappelsalade

    Duitse biefstuk met frisse aardappelsalade

    Duitse biefstuk met frisse aardappelsalade

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 duitse biefstukken, 600 gram ongeschilde vastkokende aardappels, 4 el mayonaise of creme fraiche, 1 el witte wijnazijn, 1 tl mosterd, 2 el olijfolie, zout en versgemalen peper, 2 sjalotjes fijngesnipperd, handje verse kruiden zoals bieslook, peterselie, kervel en 2 el olijfolie of boter
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de aardappels in de schil in ca. 20 minuten gaar. Maak ondertussen de dressing door de mayonaise of creme fraiche met de azijn, mosterd en olie los te kloppen. Breng op smaak met zout en peper. Giet de aardappels af en laat ze enigszins afkoelen. pel ze en snijd ze in dunne plakjes. Schep de dressing, de sjalot, augurk en kruiden door de lauwwarme aardappels en breng verder op smaak. Verwarm de olie of boter en bak de Duitse biefstukken aan beide kanten bruin en mediumgaar in ca. 2 minuten per kant.
Serveer met de aardappelsalade en bijvoorbeeld groene sla.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten