Pastasalade met asperges

  • Italiaans, Salade
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 14-04-2009

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
250 gr pasta tricolore
1 bosje groene asperges
1 pot zongedroogde tomaten in olie
2 rode uien
1 grote aubergine
2 tenen knoflook
1 bakje gerookte zalmsnippers
Olijfolie
Balsamicoazijn
Zout en peper
Witte wijn (bijv chardonnay)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de pasta met een beetje zout volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar. Giet de pasta af en giet er een paar eetlepels olijfolie door. Laat de pasta afkoelen in de koelkast.

Snij de asperges in drieën. Pel de knoflook en roerbak de knoflook en asperges in olijfolie, voeg af en toe een scheut wijn toe totdat de asperges beetgaar zijn. Laat de asperges afkoelen.
Roerbak de aubergines met een beetje zout in olijfolie en laat ze ook afkoelen.

Snij de rode uien in ringen en doe deze bij de afgekoelde pasta. Doe de rode uien, tomaten en de zalmsnippers erbij en tenslotte ook de asperges en de aubergine. Voeg naar smaak balsamico en zout en peper toe. Eet smakelijk!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten