gemarineerde champignons

  • Italiaans,
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 13-04-2009

gemarineerde champignons altijd bij de hand.
blijven lang houdbaar

Deel dit recept

Ingrediënten
1 pond champignons liefst kleine
1/2 liter olijfolie
8 a 10 tenen knoflook
2 rode pepertjes
2 etl oregano
zout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
glazen potten met deksel

Voorbereiding

knoflook in plakjes snijden,peperjes in reepjes,champignons schoon borstelen en doormidden snijden,grote champignons in plakjes.

Bereidingswijze

doe de olijfolie in een pan op een laag pitje,olie moet warm worden ,maar niet kokend heet voeg de knoflook en depepertjes toe aan de olie .verdeel ondertussen de champignons over de potten.strooi er per pot 1 etl oregano en 1/2 thl zout over.verdeel de warme olie over de potten en sluit ze af. nadat ze zijn afgekoeld gaan de potten in de koelkast 1 a 2 dagen .

Bron

internet

Serveertip

lekker met stokbrood in de olie gedoopt
bij salades
en bij de borrl

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten