bloemkool kaastaart

  • Nederlands,
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 10-04-2009

Deel dit recept

Ingrediënten
pakje bladerdeeg
bloemkool in roosjes
4 a 5 eieren
4el creme fraiche
zout
peper
1thl paprikapoeder
100gr kruidenroomkaas
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
taartvorm

Voorbereiding

bloemkool beetgaar koken in 8 minuten,en laat ze uitlekken in een vergiet. oven voorverwarmen op 200graden

Bereidingswijze

bekleed taartvorm met bladerdeeg.klop de eieren los met de creme fraiche zout peper en paprikapoeder,voeg de kaas toe.verdeel de bloemkoolroosjes over de bladerdeegbodem. en laat de taart in het midden van de oven in ongeveer 25 minuten gaar en goudbruin worden.

Bron

doe maar lekker gewoon

Laatste reacties

margje_a avatar
margje_a 30-04-2009

Ga ik ook een keer proberen. Neem hem even mee. Marga

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten