mimosa eieren

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 09-04-2009

gevulde eieren lekker voor pasen of bij de borrel

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
2 eieren gekookt
1 etl bieslook fijngesneden
1etl peterselie fijngesneden
1 etl roomkaas
zout
witte peper








Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

snij de eieren in de lengte door midden,verwijder de dooiers en prak ze fijn,breng op smaak met zout en peper.
roer de bieslook en de peterselie door de roomkaas op smaak brengen met zout en peper.
schep het kaasmengsel in de eiwithelften en bestrooi ze met de eigeelkruimels.ze lijken op de bloemetjes van de mimosa

Bron

ah

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten