Zelfgemaakte chips met knoflookmayonaise
- 10-20 min.
- Geplaatst op 09-04-2009
Ingrediënten 4 personen
4 grote aardappelen1 teentje knoflook
1 eetlepel yoghurt
1 afgestreken theelepeltje suiker
paar druppels citroensap
4 eetlepels mayonaise
1 eetlepel groene kruiden (oregano, tijm, basilicum)
zout
olie
Benodigdheden
schaaffrituurpan
Bereidingswijze
Knoflookmayonaise:
Meng de mayonaise met de yoghurt en pers het knoflookteentje uit. Voeg de citroensap, suiker en de kruiden toe. Alles goed met elkaar mengen.
Verwarm de olie in de frituur. Schil de aardappelen en maak er zeer dunne plakjes van met een schaaf. Bak de chips in porties in de olie tot ze goudbruin zijn. Strooi er dan wat zout over.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties