Zelfgemaakte chips met knoflookmayonaise

  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 09-04-2009

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 grote aardappelen
1 teentje knoflook
1 eetlepel yoghurt
1 afgestreken theelepeltje suiker
paar druppels citroensap
4 eetlepels mayonaise
1 eetlepel groene kruiden (oregano, tijm, basilicum)
zout
olie
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
schaaf
frituurpan

Bereidingswijze

Knoflookmayonaise:
Meng de mayonaise met de yoghurt en pers het knoflookteentje uit. Voeg de citroensap, suiker en de kruiden toe. Alles goed met elkaar mengen.
Verwarm de olie in de frituur. Schil de aardappelen en maak er zeer dunne plakjes van met een schaaf. Bak de chips in porties in de olie tot ze goudbruin zijn. Strooi er dan wat zout over.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten