Koolraap koekenpan husseltje

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 08-04-2009
  • Koolraap koekenpan husseltje

    Koolraap koekenpan husseltje

    Koolraap koekenpan husseltje

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 koolraapknol
30 gr. boter of margarine
2 el. Zaanse mosterd
2 el. honing
2 el. appelazijn
1 dl. bouillon
200 gr. mager rookspek, 2 plakken
handje taugè
bieslook
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

De koolraap in plakken van 1 cm. snijden, deze schillen en in blokjes snijden. Het rookspek in reepjes snijden en in boter zachtjes bakken. De mosterd met de honing, azijn en de bouillon erbij roeren.
De koolraapblokjes toevoegen en met het deksel op de koekenpan in 20 min. gaarstoven.
Tot slot de gewassen taugè erdoor scheppen en geknipte bieslook erover strooien.

Bron

onbekend

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten