Artisjokbodems gevuld met Tonijn

  • Borrelhapje
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 08-04-2009

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
8 witte boterhammen
1 knoflookteen
3 eetl. olijfolie
8 artisjokkenbodems (uit blik)
1 blikje tonijn (op water)
1 eetl. fijngehakte peterselie
2 eetl. gezeefde tomaten (uit pak of blik)
1 eetl. fijngeknipte bieslook
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 180°C. Steek met behulp van een glas 2 rondjes uit elke boterham. Roer de knoflook uit de knijper door de olijfolie. Spoel de artisjokkenbodems af en laat ze uitlekken. Laat de tonijn uitlekken.

Bereidingswijze

Smeer elk broodrondje dun in met de knoflookolie. Leg ze in de oven en bak ze in ongeveer 5 minuten knapperig en lichtbruin. Meng de peterselie en de gezeefde tomaten door de tonijn. Vul de artisjokkenbodem met dit mengsel. Leg de geroosterde broodrondjes op een schaal. Leg op elk rondje een gevulde artisjokkenbodem en strooi er bieslook over.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten