chocoladetaart topper!
- Frans, Nagerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op 07-04-2009
heerlijke chocoladetaart, maar vrij machtig. voor veel personen dus!
Voorbereiding
chocolade in stukjes breken
Bereidingswijze
suiker, eieren en bloem mengen. cjocola smelten en erbij doen.40 minuten in de oven op 180 graden in vorm van 22 cm doorsnede
Serveertip
eventueel cacao erover strooien
Laatste reacties
Nog nooit zoveel complimenten gekregen over een taart, machtig of niet ; hij was zo op! En ook nog heel simpel, top. Dankjewel Petra
Deze taart is super simpel te maken en heel erg lekker !!! Zelf heb ik de taart met een laag gesmolten chocolade in een heel klein beetje slagroom ingesmeerd nadat deze gebakken was en walnoten voor de garnering! Groot suc6 bij ons thuis!
en wat doe je met de boter... :)
Oke, deze is helemaal goed!!! Super lekker en heel gemakkelijk!