Courgette soep
- Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op 07-04-2009
Ingrediënten 4 personen
2 uien2 cougettes
1 teentje knoflook
200 gr. rundergehakt
2 bouillon blokjes
zout en peper
Santen of kokosmelk
Benodigdheden
StaafmixerBereidingswijze
Courgettes in schijven snijden. Uien in ringen snijden. Samen in pan met laagje water en ongeveer 10 min. koken.
Met staafmixer fijn maken tot er een puree ontstaat. Water bijvullen tot je een lekkere volle soep krijgt. Dus niet te veel water anders wordt het te dun. Bouillon-blokjes, knoflook erin doen en het gehakt erin rullen. Als laatste kun je er wat santen of kokosmelk bij doen. Je kunt het ook weglaten als je de smaak van kokos niet lekker vind. Op smaak maken met peper en evt. zout.
Bron
Vriendin
Serveertip
Lekker met noten-brood (Bij AH)
Of je kunt er ook Italiaans brood bij doen. Net wat je lekker vind.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties