Minted New Potatoes

  • Engels,
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 06-04-2009

Dit bijgerecht past prima bij lamsvlees.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 liter water
600g nieuwe aardappels, gewassen en schoongeboend
1 tl kippenfond
1 takje verse tijm
1 grote tak verse munt
2 laurierblaadjes
2 bollen knoflook, in tweeën
100g ongezouten boter
50g gehakte verse munt
zout en peper uit de molen
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Breng het water aan de kook en voeg de aardappelen toe, samen met de fond, een beetje zout, tijm, mint, laurierblaadjes en knoflook en breng aan de kook. Als de aardappelen gaar zijn, giet ze dan af en verwijder de kruiden en knoflook. Doe de aardappelen weer in de pan, voeg de boter en gehakte munt toe en voeg zout en peper naar smaak toe.

Bron

By Michael Caine

Serveertip

Lekker met lamsvlees.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten