Gevulde eieren

  • Nederlands, Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 06-04-2009
  • Gevulde eieren

    Gevulde eieren

    Gevulde eieren

Deel dit recept

Ingrediënten 16 personen
8 hardgekookte eieren
2 blikjes patè
peterselie
klein blik aspergepunten
paprikapoeder
mayonaise
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Pel de eieren en snijd ze in de lengte middendoor. Maak het eigeel met een vork fijn en vermeng dit met 4 tl. mayonaise of iets meer en 2 tl. paprikapoeder.
Vul hiermee de eieren en leg er een plakje patè op.
Garneer met de uitgelekte aspergepunten en fijngeknipte peterselie.

Bron

onbekend

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten