Aardappel-kruiden-kaas balletjes

  • Nederlands, Borrelhapje
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 06-04-2009
  • Aardappel-kruiden-kaas balletjes

    Aardappel-kruiden-kaas balletjes

    Aardappel-kruiden-kaas balletjes

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
1 pakje aardappelpuree
3 dl. melk
100 gr. verse kruidenkaas Boursin
2 eieren
8 el. paneermeel
slaolie om te frituren.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Maak de aardappelpuree met de melk en 2 dl. water.
Verkruimel de kaas en roer deze door de aardappelpuree.
Klop de eieren los in een diep bord. Strooi het paneermeel op een tweede bord. Vorm van de puree balletjes van ca. 3 cm. en wentel ze achtereenvolgens door het losgeklopte ei, paneermeel, losgeklopte ei en nogmaals door het paneermeel.

Bereidingswijze

Verhit de olie in de frituurpan tot 175*C. Frituur de balletjes met ca. 10 tegelijk in ca. 3 min. goudbruin.

Bron

onbekend

Serveertip

455 kcal.
8 gr. eiwit
36 gr. vet
24 gr. khd.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten