Aardappel-kruiden-kaas balletjes
- Nederlands, Borrelhapje
- 30-60 min.
- Geplaatst op 06-04-2009
Ingrediënten 6 personen
1 pakje aardappelpuree3 dl. melk
100 gr. verse kruidenkaas Boursin
2 eieren
8 el. paneermeel
slaolie om te frituren.
Voorbereiding
Maak de aardappelpuree met de melk en 2 dl. water.
Verkruimel de kaas en roer deze door de aardappelpuree.
Klop de eieren los in een diep bord. Strooi het paneermeel op een tweede bord. Vorm van de puree balletjes van ca. 3 cm. en wentel ze achtereenvolgens door het losgeklopte ei, paneermeel, losgeklopte ei en nogmaals door het paneermeel.
Bereidingswijze
Verhit de olie in de frituurpan tot 175*C. Frituur de balletjes met ca. 10 tegelijk in ca. 3 min. goudbruin.
Bron
onbekend
Serveertip
455 kcal.
8 gr. eiwit
36 gr. vet
24 gr. khd.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties