1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Indiase keuken
  5. Chutney
  6. Rabarber / Dadel Chutney

Rabarber / Dadel Chutney

Door: hedwigbaken

  • Indiaas, Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 06-04-2009

Ingrediënten


2 kilo klein gesneden Rabarber, 500 gr gesnipperde uien,
250 gr klein gesnden dadels, 1 liter azijn, 2 eetl speculaas kruiden,
4 eetl klein gesneden gember, 25 gr zout, 1 kilo suiker.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De rabarber, uien en dadels met de helft van de azijn aan de kook brengen en op laag vuur tot moes koken. Daarna kruiden en de andere ingrediƫnten toevoegen. ook de rest van de azijn toevoegen.
Tot gewenste dikte inkoken. Daarna in potjes afvullen.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hedwigbaken
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top