Zachte kaasdipsaus met walnoten

  • Turks, Borrelhapje
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 04-04-2009

Een eenvoudig te maken dipsaus en lekker pittig. Serveer hem als spread op vers knapperig brood of smeer het op een toastje

Deel dit recept

Ingrediënten
100 gram walnoten
175 gram feta
2 lepels Griekse yoghurt
2 eetlepels gehakte peterselieblaadjes
1 theelepel vers gemalen zwarte peper
1 eetlepel extra vergine olijfolie
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
oven

Voorbereiding


Verwarm de oven voor op 180 graden.
Spreid de walnoten uit op een bakblik en rooster ze in 5 tot 10 minuten diep goudbruin

Bereidingswijze

Doe de noten in een theedoek en wrijf ze goed om zo veel mogelijk velletjes te verwijderen.
Hak de walnoten fijn en schud ze in een zeef om zo veel mogelijk resterende velletjes te verwijderen.
Doe alle ingrediënten in een grote kom en prak ze goed met een vork.
Proef en stel desgewenst de smaak bij

Bron

Turquoise van Greg en Lucy Marlof

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten