Choco/rijstcrispieblokken

  • Internationaal, Banket
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 03-04-2009
  • Choco/rijstcrispieblokken

    Choco/rijstcrispieblokken

    Choco/rijstcrispieblokken

Lekkere krokante zoetigheid gemaakt van Marsrepen, chocolade en rijstcrispies.

Deel dit recept

Ingrediënten
5 Marsrepen (of ander merk choc/caramelrepen);
40 gram roomboter;
45 gram rijstcrispies (gepofte rijstkorrels);
100 gram melkchocolade.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Snijd de Marsrepen in stukjes en doe die in een pan samen met de in stukjes gesneden roomboter.
Laat alles smelten op laag vuur en roer er dan de rijstcrispies doorheen.
Bekleed een vorm met bakpapier en giet daar het mengsel in.
Maak de bovenkant glad met een vochtige lepel en laat helemaal afkoelen.

Bereidingswijze

Smelt de chocolade in een pannetje "au bain marie" (boven een pan kokend water of smelt de chocolade in de magnetron.

Verdeel de chocolade over de inmiddels afgekoelde chocolade/rijstcrispiemassa.

Laat alles goed afkoelen en snijd dan met een scherp mes in ongeveer 24 blokjes.

Bron

MIJN WEBLOG(klik)

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten