Rolletjes van gerookte zalm en eiercrème

  • Nederlands, Voorgerecht
  • 30-60 min.
  • Rolletjes van gerookte zalm en eiercrème

    Rolletjes van gerookte zalm en eiercrème

    Rolletjes van gerookte zalm en eiercrème

Lekker voorgerecht voor de paasdiner

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
5 hardgekookte eieren, gepeld
2 eetl. zure room (Melkan)
zout en versgemalen peper
50 g Hollandse garnalen (Vismarine)
2 eetl. verse gehakte dille en wat extra voor garnering
200 g gerookte zalm (Vismarine)
4 groene asperges, beetgaar gekookt en afgekoeld
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Snijd de eieren door en haal de dooiers eruit. Pureer de dooiers met de zure room en breng op smaak met zout en peper. Hak het eiwit heel fijn en schep dit samen met de garnalen en dille door de eidooiercrème.

Bereidingswijze

Verdeel de zalm in 4 grote of 8 kleinere plakken en leg op elke plak een hele of een halve asperge. Verdeel hierop de eiercrème en rol de zalm luchtig op.

Bron

boodschappen

Serveertip

Leg de rolletjes op een mooi blad sla en garneer met dille.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

planco avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten