Konijn met druiven en spekblokjes

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 03-04-2009
  • Konijn met druiven en spekblokjes

    Konijn met druiven en spekblokjes

    Konijn met druiven en spekblokjes

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 konijn versneden
250 gr gerookt spek in blokjes
1 blik druiven zonder pit
1/2 l droge witte wijn
peper
1 El provencaalse kruiden
Sausbinder
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bak de stukken konijn aan in een braadpan
Voeg de spekblokjes toe en laat nog wat stoven
Kruiden met de peper en provencaalse kruiden
Overgiet met de witte wijn, dek af en laat op een laag vuurtje 1u30 sudderen.
Voeg het blik druiven met het sap toe.
Bind de saus met de sausbinder.

Serveertip

Zeer lekker indien de dag voordien klaargemaakt.
Warm het konijn op en geef er kroketjes of frieten bij

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten