Asperge-Cranberry Pasta

  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 02-04-2009
  • Asperge-Cranberry Pasta

    Asperge-Cranberry Pasta

    Asperge-Cranberry Pasta

Dit recept kan zowel als voor- als hoofdgerecht klaar gemaakt worden. Lekker en ontzettend gezond door de asperges en cranberry.

Deel dit recept

Ingrediënten
1 kg witte asperges
zout
100 g peulen (of sugarsnaps)
30 g californische walnoten
500 g tagliatelle
4 EL olijfolie
50 g gedroogde cranberries
peper
1 TL geraspte citroenschil
paar blaadjes basilicum
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Voedingswaarde per portie:
Energie: 669 kcal / 2800 kJ Eiwit: 21,8 g Vet: 18,7 g Koolhydraten: 103 g

Bereidingswijze

Asperges schillen, de uiteinden afsnijden en asperges in stukken snijden. 1 minuut in gezout water blancheren en laten uitlekken. Peulen schoonmaken, afspoelen en 2 minuten in gezout water blancheren. Laten uitlekken. Walnoten fijnhakken.

Tagliatelle in voldoende water koken.

Olijfolie in koekenpan verhitten. Asperges en walnoten plm. 2 minuten aanbakken. Peulen en cranberries erbij in koekenpan en even kort schudden om peulen te verhitten. Met zout, peper en citroenschil op smaak brengen.

Tagliatelle afgieten, verdelen over de borden en met de asperge-mix en wat blaadjes basilicum serveren.

Bron

Cranberry Marketing Committee

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten