SCHNITZEL MET VERSE TOMATENSAUS

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 02-04-2009

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
=5 EETL OLIJFOLIE = 6 TROSTOMATEN, IN STUKJES =
=1 TEENTJE KNOFLOOK,GEPELD. = VERSGEMALEN PEPER
ZOUT. = 2 EETL FIJNGEHAKTE VERSE PETERSELIE CA.15 GR.
=4 GEPANEERDE SCHNITZELS = 3 ZAKJES AARDAPPELPUREE.
(pak a 10 zakjes)
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
STEELPAN

Bereidingswijze

1.Verhit 2 eetl van de olie in een steelpan en voeg de tomaten,
de uitgeperste knoflook en peper en zout naar smaak toe
Laat alles op een laag vuur in ca. 10 min. zachtjes koken.
Neem de pan van het vuur en roer er de rest van de peter-
selie door en zet de saus tot gebruik in de koelkast.
2.Verhit 3 eetl. van de olie in een koekenpan met anti-aanbak
laag en bak de schnitzels op een halfhoog vuur aan beide
kanten lichtbruin en in 7 min. gaar.
3.Bereid intussen de aardappelpuree. Serveer het vlees met
de saus en de puree.
Lekker met een gemengde salade

Bron

©

Serveertip

Dranktip: Mineraalwater met een partje limoen.
Wijntip:Mesa Mayor rode Spaanse wijn.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten