Pisang goreng (rijsttafel gerecht)

  • Indonesisch, Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 01-04-2009
  • Pisang goreng (rijsttafel gerecht)

    Pisang goreng (rijsttafel gerecht)

    Pisang goreng (rijsttafel gerecht)

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 niet helemaal rijpe bananen
Voor het beignetbeslag:
50 gr. zelfrijzend bakmeel
1/2 dl. melk
2 el. losgeklopt ei
1 dl. olie
1 el. bruine basterdsuiker
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Roer een beslag van het bakmeel met de melk en het losgeklopte ei.
Pel de bananen. Snijd deze in de lengte en in de breedte middendoor. Haal de stukken banaan door het beslag en laat deze even uitlekken boven de beslagkom.
Verhit de olie in een bakpan en bak de bananen goudbruin.
Bestrooi de gebakken bananen met basterdsuiker.

Bron

onbekend

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten