Amerikaanse Carrotcake
- Amerikaans, Banket
- 30-60 min.
- Geplaatst op 22-04-1999
Bakker, heeft u ook worteltjestaart?
Bereidingswijze
Suiker, olie en eieren goed door elkaar mixen. Bloem met bakpoeder zeven en aan het eerst mensel toevoegen. Geraspte wortel, kokos, fijngehakte amandelen of noten, zout, kaneel en vanillesuiker erbij. Het wordt een vrij vochtig, vloeibaar deeg. Overdoen in een ingevette ronde bakvorm. Bij 175 graden in een uur gaar bakken.
Serveertip
Afkoelen, in punten snijden en eventueel met poedersuiker bestuiven.
Laatste reacties
Vond het ook wat weinig lijken voor een hele springvorm. Daarom van alles het dubbele genomen. Heb een bakvorm van 24 cm doorsnee genomen en hij is prachtig geworden en lekker!
Ik heb de taart zojuist gemaakt maar volgens mij klopt de verhouding bakvorm en ingredienten niet helemaal. Ik heb de kleinste bakvorm gebruikt (24 cm) maar de ingredienten zijn dan zeker weten niet genoeg. De taart is nu 1 cm hoog :-( Misschien issie wel lekker maar ik denk dat mensen me uitlachen als ik deze dunne plak serveer ;-)
echt een aanrader. De taart is heerlijk en wat een super makkelijk recept zeg !! Bedankt
Erg lekker en erg makkelijk te maken! Bedankt, Corinne
Deze "leen" ik even van je, voor op mijn pagina, Bedankt!! Natasja