Poffertjes met ham

  • Hoofdgerecht
  • 0-10 min.
  • Poffertjes met ham

    Poffertjes met ham

    Poffertjes met ham

Deel dit recept

Bereidingswijze

Maak van poffertjesmix een beslag met 3/4 liter koud water. Voeg nog 2 eieren toe en 2 el. slaolie, dit alles goed glad roeren.
De gekookte ham in blokjes snijden en aan het beslag toevoegen met wat peper, zout en een beetje nootmuskaat. Zet nu de poffertjes pan op het vuur en laat hem goed heet worden. met een kwastje de gaatjes goed inoliën. De gaatjes niet te vol scheppen en laten bakken.
Als de poffertjes aan 1 zijde mooi bruin zijn omdraaien en de andere kant eveneens bakken

Bron

onbekend

Serveertip

Serveer ze eens met een dip-saus van mayonaise, tomatenketchup en knoflook.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

antpe avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten