Champignontaart

  • Internationaal, Ovenschotel
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 31-03-2009
  • Champignontaart

    Champignontaart

    Champignontaart

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
deegmix voor een hartige taart of pizza
400 gram champignons kastanje
1 stuks uien
40 gram boter
100 gram geroosterde hazelnoten
1 bosje peterselie
3 stuks eieren
150 gram roomkaas vers met knoflook en kruiden (bijvoorbeeld Boursin)
75 gram oude kaas
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Maak het deeg volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bekleed de vorm met het uitgerolde deeg. Zet de vorm in de koelkast. Snijd de champignons in plakjes. Snipper de ui. Verhit de boter in een koekenpan en bak de champignons en de ui omscheppend tot ze beginnen te kleuren. Bestrooi met wat zout en peper. Laat iets afkoelen. Hak de noten grof. Hak de peterselie fijn. Klop de eieren los met de kruidenkaas. Schep er het champignonmengsel, de noten en de peterselie door.

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200°C. Vul de vorm met het mengsel van eieren, roomkaas, champignons en noten. Bestrooi de taart met de geraspte kaas en laat in circa 30 minuten gaar en goudbruin bakken. Eet de taart warm of lauwwarm

Bron

boodschappen

Serveertip

Geef er desgewenst een gemengde salade bij.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

magdas avatar
magdas 16-10-2014

Op de foto ziet het er heel lekker uit, ik zie daar eigenlijk niet de eieren, roomkaas en geraspte kaas in. Hoort de foto bij een ander recept?

stiny26 avatar
stiny26 05-04-2009

Bedankt ga ik zeker proberen. Lijkt me lekker. Groetjes Micky

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten