Chocolade-banaanmuffin

  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 30-03-2009

Deel dit recept

Ingrediënten
2 rijpe Bananen
220 gr. Bloem
120 gr. fijne Tafelsuiker
2 tl Bakpoeder
70 gr. Boter
40 gr. Chocolade gehakt
160 ml Melk
2 Eieren
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verwarm de oven op 180 gr. Smelt de boter in een pan, vermeng alle ingrediënten behalve het fruit en de melk. Wanneer het mengsel vrij consistent is mag de melk erbij, roer met een garde alles goed door. Het beslag is goed wanneer het langzaam van de garde loopt, voeg indien nodig nog wat bloem of melk toe
Schep vervolgens de banaan er door, schep in vorm, maar niet te vol want ze zullen flink gaan rijzen
Bak ze af in 20 minuten
Iets af laten koelen alvorens ze uit de vorm te halen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten