bladerdeeg gevuld met boursin

  • Nederlands, Borrelhapje
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 29-03-2009
  • bladerdeeg gevuld met boursin

    Bladerdeeg gevuld met boursin

    Bladerdeeg gevuld met boursin

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
(roomboter) bladerdeeg
boursin met kruiden en knoflook of ander merk
losgeklopt ei
sesamzaad of maanzaad


Boodschappen bestellen
Benodigdheden
bakpapier

Voorbereiding

Oven voorverwarmen op 200 graden C.
Bladerdeeg ontdooien.
Bestrijken met eidooier en bestrooien met sesamzaad of maanzaad.
Bladerdeeg eerst in 4 vierkantjes snijden,
dan elk vierkantje weer schuin doorsnijden zodat je kleine driehoekjes krijgt.
(Uit elk plakje haal je 8 stukjes.)
Bladerdeegdriehoekjes op de bakplaat leggen
en in het midden van de voorverwarmde oven plm. 12 -15 minuten bakken tot ze mooi goudbruin zijn.

Bereidingswijze

Met scherp mes de driehoekjes bladerdeeg dwars doorsnijden.
Onderste zijde besmeren met boursin.
Anderde deel er weer op en opdienen maar.



Bron

internet

Serveertip

lekker voor bij de borrel

Laatste reacties

yvonnetijsmans avatar
yvonnetijsmans 07-04-2009

lijkt me makkelijk en lekker,bedankt. gr.yvonne

bienegirl avatar
bienegirl 31-03-2009

goed idee. heb zelf boursin gemaakt dan kan dit ook lijkt me wel lekker gr biene

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten