Spaanse spies

  • Spaans,
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 27-03-2009

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
400 gr grote garnalen (gambas) uit diepvries
400 gr lendebiefstuk
2 groene paprika`s
2 eetlepels olie
1 theelepel zout
1 theelepel vers gemalen witte peper
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
BBQ, Sate stokjes

Voorbereiding

Leg de garnalen in een schaal en laat ze toegedekt bij kamertemperatuur ontdooien. Vervolgens: Snij het vlees in ongeveer gelijke stukken. Snij de paprika`s doormidden en maak ze schoon. Was ze, droog ze goed af en snij ze in ongeveer even grote stukken als het vlees. Maak de garnalen goed droog met een theedoek en snij ze ook in stukken.

Bereidingswijze

Verdeel de stukjes vlees, garnaal en paprika afwisselend over de pennen. Bestrijk ze met olie en grill ze bij matige hitte 8-10 minuten onder voortdurend keren en bestrijken met olie. Kruid de spiesjes voor het opdienen met zout en peper.

Bron

internet

Serveertip

Serveer met stokbrood en kruidenboter

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten