HOTDOG MERQUEZ

  • Internationaal, Tussengerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 27-03-2009

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
8 Merquez worstjes, 4 kleine stokbroodjes, handeje rucola,
gewassen en gedroogd.
Voor de hummus: 120 gr. kikkererwten uit blik,(uitgelekt)
1 teentje knoflook, 1 eetl. witte tahini, 1 eetl.verse citroensap, 1 eetl. olijfolie, snufje cayennepeper, snufje komijnpoeder, 1 eetl. peter-
selie.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Grillpan

Bereidingswijze

Maak eerst de hummus door de kikererwten samen met de rest van
de ingredienten in een keukenmachine tot een gladde pasta malen.
Voeg eventueel wat water toe als de pasta te dik blijft.
Breng op smaak met zout en peper en eventueel wat meer
citroensap. Verwarm de grillpan en grill de worstjes in circa
5 minuten rondom bruin en gaar. Snijd de stokbroodjes open en
bestrijk ze royaal met hummus. Verdeel erwar sla over en leg er twee
worstjes bovenop of tussen.

Bron

©

Serveertip

SERVEER DIRECT !!!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten