Garnalenspiesjes met gembersaus

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 27-03-2009

gewoonweg heerlijk

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
200 g gepelde kreeftgarnalen
2 tl citroensap
tabasco
1 el olie
4 bolletjes gember (op siroop) fijngehakt
6 el tomatenketchup
1 el fijngeknipte bieslook
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
8 sateprikkertjes, droge koekepan of grillpan

Voorbereiding

Prik de garnalen aan de satéstokjes
Roer 1 theelepel citroensap met een paar druppels tabasco door 1 eetlepel olie en bestrijk hiermee de spiesjes
Meng 1 theelepel citroensap, gember, bieslook en enkele druppels tabasco door de tomatenketchup

Bereidingswijze


Leg de spiesjes in een hete droge koekenpan of op een grillpan en grill ze in 2 min. om en om.

Bron

http://www.vrouwonline.nl

Serveertip

Geef de saus apart bij de spiesjes en eet er wat brood bij.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten