Garnalenspiesjes met gembersaus
- Nederlands, Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op 27-03-2009
gewoonweg heerlijk
Ingrediënten 4 personen
200 g gepelde kreeftgarnalen2 tl citroensap
tabasco
1 el olie
4 bolletjes gember (op siroop) fijngehakt
6 el tomatenketchup
1 el fijngeknipte bieslook
Benodigdheden
8 sateprikkertjes, droge koekepan of grillpanVoorbereiding
Prik de garnalen aan de satéstokjes
Roer 1 theelepel citroensap met een paar druppels tabasco door 1 eetlepel olie en bestrijk hiermee de spiesjes
Meng 1 theelepel citroensap, gember, bieslook en enkele druppels tabasco door de tomatenketchup
Bereidingswijze
Leg de spiesjes in een hete droge koekenpan of op een grillpan en grill ze in 2 min. om en om.
Bron
http://www.vrouwonline.nl
Serveertip
Geef de saus apart bij de spiesjes en eet er wat brood bij.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties