Omelette Lorraine

  • Frans, Ontbijt
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 26-03-2009

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
8 eieren
125 gram champignons
80 gram gerookt borstspek
3 takjes bieslook
75 gram gruyèrekaas
80 gram boter
zout, peper
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
koekenpan met anti-aanbaklaag

Bereidingswijze

Was de champignons, snij ze in vieren en bak ze in 40 gram boter. Houd ze warm. Snij het spek in dunne reepjes en bak het dan in dezelfde pan. Hak de bieslook fijn en snij de kaas in fijne juliënne. Maak de omeletten. Garneer ze met de champignons, het spek, de kaas en de bieslook

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten