Grogs tegen de griep
- Nederlands,
- 0-10 min.
- Geplaatst op 25-03-2009
Bereidingswijze
Rumgrog:
Per glas: 1 borrelglaasje rum
1 el. suiker, heet water.
Doe de rum met de suiker in een voorverwarmd hoog glas.
Zet een lepel in het glas tegen het springen en giet er dan heet water op.
Cognacgrog
Per glas
glas cognac, lepel suiker, schijfje citroen, 1 dl. water.
Breng het water met suiker aan de kook.
Leg in het glas een schijfje citroen en giet daarop het suikerwater. Vul verder aan met de cognac.
Kwast
1/2 citroen en 1/2 sinaasappel, ca. 1 el. suiker, heet water.
Pers de vruchten uit en giet het sap in een hoge beker.
Roer er suiker naar smaak bij en het hete water.
Bron
onbekend
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties