Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Marokkaanse keuken
  4. couscoussalade

couscoussalade

Door: deeltijd

  • Marokkaans,
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 24-03-2009

Ingrediënten 4 personen




!





300 g voorgekookte couscous (pak)
100 g rozijnen
150 g belegen Goudse kaas in blokjes
500 g tomaten in stukjes
1 ui, gesnipperd
het sap van 2 citroenen (± 1dl)
1 a 1,5 dl olijfolie
50 g gehakte groene kruiden (peterselie, munt, bieslook, kervel)
peper en zout



Ontdek meer:

Bereidingswijze












Laat de couscous wellen zoals op de verpakking staat aangegeven
Week de rozijnen 15 min. en laat ze goed uitlekken
Doe alle ingrediënten in een grote slakom, behalve de kaas en kruid lichtjes met zout en peper
Meng voorzichtig en laat de salade minstens drie uur trekken op een koele plaats
Voeg op het laatste moment de kaas toe en garneer met verse muntblaadjes en de olijven.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deeltijd
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top