In stroop gemarineerde lamsfilet

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 23-03-2009

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
600 g lamsfilet
2,5 dl bouillon
zout
1 wortel
peper
1 sjalot
schenkstroop
0,5 prei
rozemarijn
1 tak selderij
50 g boter

Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Keukentouw

Bereidingswijze

Snijd de lamsfilet in plakken en plet deze. Bestrooi de plakken met zout en peper en besmeer één kant met de stroop. Verdeel er wat rozemarijnblaadjes over en rol de plakken op. Bind ze op met keukentouw. Verhit de boter in een pan en bak de rolletjes rondom bruin. Schenk de warme bouillon erbij en voeg de fijngesneden groenten toe. Laat 15 minuten sudderen, haal de rolletjes eruit en houd ze warm. Pureer de saus en druk deze door een zeef. Breng zonodig op smaak met zout en peper. Serveer de lamsrolletjes op voorverwarmde borden en schenk de saus rondom

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten