Champignons gevuld met garnalen (amuse)

  • Nederlands, Borrelhapje
  • 20-30 min.
  • Champignons gevuld met garnalen (amuse)

    Champignons gevuld met garnalen (amuse)

    Champignons gevuld met garnalen (amuse)

een lekkere lichte amuse

Deel dit recept

Ingrediënten 24 recipe.people
24 champignons
100 gram boter
2 teentjes knoflook
1 bosje peterselie
peper en zout
100 gram garnalen
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 37,21 kcal
Koolhydraten 0,24 g
Eiwitten 1,10 g
Vetten 3,49 g
Benodigdheden
amuselepels

Voorbereiding

Borstel de champignons schoon en haal voorzichtig de steeltjes eruit.
Meng de boter, 1 eetlepel fijngehakte peterselie, de uitgeperste knoflook, peper en zout door elkaar

Bereidingswijze

Vul de champignons met een paar garnalen en het botermengsel en zet ze ca. 10 minuten onder de grill tot ze gaar zijn.

Bron

amuse recepten

Serveertip

Zet de champignons één voor één op een lepeltje en dien ze warm op


Als u geen 24 lepels heeft kunt u dit gerecht ook in 2 of 3 etappes serveren

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

planco avatar

Doorsturen

Home Recepten