Champignons gevuld met garnalen (amuse)
- Nederlands, Borrelhapje
- 20-30 min.
een lekkere lichte amuse
Ingrediënten 24 recipe.people
24 champignons100 gram boter
2 teentjes knoflook
1 bosje peterselie
peper en zout
100 gram garnalen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde | Eenheid |
---|---|
Energie | 37,21 kcal |
Koolhydraten | 0,24 g |
Eiwitten | 1,10 g |
Vetten | 3,49 g |
Benodigdheden
amuselepelsVoorbereiding
Borstel de champignons schoon en haal voorzichtig de steeltjes eruit.
Meng de boter, 1 eetlepel fijngehakte peterselie, de uitgeperste knoflook, peper en zout door elkaar
Bereidingswijze
Vul de champignons met een paar garnalen en het botermengsel en zet ze ca. 10 minuten onder de grill tot ze gaar zijn.
Bron
amuse recepten
Serveertip
Zet de champignons één voor één op een lepeltje en dien ze warm op
Als u geen 24 lepels heeft kunt u dit gerecht ook in 2 of 3 etappes serveren