Tomatensaus met champignons

  • Nederlands, Saus/dressing
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 23-03-2009
  • Tomatensaus met champignons

    Tomatensaus met champignons

    Tomatensaus met champignons

Deel dit recept

Bereidingswijze

Snijd 125 gr. champignons in dunne plakjes.
Fruit deze een paar minuten in 50 gr. boter of margarine. Strooi er peper, zout en majoraan over.
Schenk er dan een pak gezeefde tomaten bij en breng het geheel aan de kook. Laat de saus een paar min. zachtjes pruttelen. Vermeng 1 bekertje zure room met 1 el. bloem en roer dit met een garde door de saus. Laat deze binden.

Bron

onbekend

Serveertip

Lekker bij rijst of macaroni.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten