1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Carpaccio
  6. Carpaccio

Carpaccio

Door: antpe

  • Italiaans, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 23-03-2009

Ingrediënten 2 personen


4 ansjovisfilets
1 dl. olijfolie
1 tl. citroensap
zout, peper
100 gr. parmaham
50 gr. salami
50 gr. oude kaas aan 1 stuk
20 kappertjes


Verder heb je nodig


Staafmixer

Carpaccio
Carpaccio

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Pureer de ansjovisfilets met de olijfolie en het citroensap.. Breng op smaak met zout en peper.
Maak de borden op met de pamaham en de salami.
Druppel de ansjovisdressing over de vleeswaren.
Schaaf flinters van de kaas.
Verdeel de kaas en de kappertjes over de carpaccio.

Serveertip

845 kcal
23 gr. eiwit
84 gr. vet
0 gr. khd.

Bron

Onbekend



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van antpe
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top