Carpaccio

  • Italiaans, Voorgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 23-03-2009
  • Carpaccio

    Carpaccio

    Carpaccio

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
4 ansjovisfilets
1 dl. olijfolie
1 tl. citroensap
zout, peper
100 gr. parmaham
50 gr. salami
50 gr. oude kaas aan 1 stuk
20 kappertjes
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
staafmixer

Bereidingswijze

Pureer de ansjovisfilets met de olijfolie en het citroensap.. Breng op smaak met zout en peper.
Maak de borden op met de pamaham en de salami.
Druppel de ansjovisdressing over de vleeswaren.
Schaaf flinters van de kaas.
Verdeel de kaas en de kappertjes over de carpaccio.

Bron

onbekend

Serveertip

845 kcal
23 gr. eiwit
84 gr. vet
0 gr. khd.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten