Pasta al forno

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 22-03-2009

lekker en makkelijk gerecht

Deel dit recept

Ingrediënten 3 personen
250 g penne, 1fles tomatensuau, 300 g tartaar, olijfolie, bakje kerstomaatjes,bolletje morzarella, parmezaanse kaas, basilicum, peper en zout, 1 rode ui en 1tn knoflook.,
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

halveer de tomaatjes en snipper de ui en de knoflook.

Bereidingswijze

Kook de penne en doe ondertussen olie in een grote koekepan, bak hierin de ui en knoflook en dan de tartaat rul bakken en doe er peper en zout bij (evt. gedroogd pepertje fijnmaken) en voeg de tomatensaus toe. Vermeng de saus met de gare pasta en doe het in een ovenschaal. V erdeel de fijngemaakte mozarella erover en de kerstomaatjes met de snijkant naar boven erop, bestrooi met geraspte parm. kaas en zet het 15 min in een hete oven. Serveer met fijngeknipte blaadjes basilicum.

Bron

Vrouw/Telegraaf

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten