Gerookte Zalmrolletjes

  • Lunch/Brunch
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 22-03-2009

Deel dit recept

Ingrediënten
2 pannekoeken
2 ons wilde spinazie
Roomkaas
Gerookte Zalm


Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Huishoudfolie

Voorbereiding

Spinazie wassen en uitlaten lekken.
Pannekoeken bakken.

Bereidingswijze

Bak 2 dunne pannekoeken
Blanceer ongveer 2 ons spinazie
Besmeer de afgekoelde pannekoeken met roomkaas
Leg hierop de afgekoelde spinazie
Leg hierop de deeltjes gerooktezalm
Rol de pannekoeken stevig op en omwikkel ze strak met huishoudfolie,draai de uiteinden zodat het geheel is afgesloten.
Leg de pannekoeken vervolgens ruim 2uur in de koelkast zodat ze stijf kunnen worden.

Voor het opdienen haal de pannekoeken uit de koelkast,verwijder de folie en snijd kleine plakjes.
Eet Smakelijk.

Bron

via via

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten