Gamba/vis wrap

  • Lunch/Brunch
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 22-03-2009

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 tortilla`s
1/2 bosje gehakte dille
1 gesnipperde sjalot
1 gesnipperde knoflookteen
1 el olijfolie`
400 gr vis naar keuze ( ik heb voor tonijn èn zalm gekozen)
200 gr gepelde gamba`s
1 tl cayennepeper
peper/zeezout
200 ml zure room
150 rucola

Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bak de sjalot en knoflook in 1 el olijfolie en voeg de visstukjes en gamba`s toe. Voeg cayennepeper toe met wat zeezout en gemalen peper. Verhit de tortilla`s in een hete droge koekenpan of doe ze 60 seconden in de magnetron ( 650 c)
Smeer zure room over de tortilla`s, doe er een handje rucola op en de vis en gamba`s. Bestrooi met gehakte dille.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten