rauwe witlofstamppot

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • rauwe witlofstamppot

    Rauwe witlofstamppot

    Rauwe witlofstamppot

Deel dit recept

Ingrediënten 2 recipe.people

ca. 1 kilo (grote) aardappelen
4 stronkjes witlof
4 eetlepels geraspte belegenkaas
2 ons gebakken magere spekreepjes
4 volle eetlepels(room)boter
nootmuskaat en mosterd

Snij de aardappelen in blokjes en kook ze in ca. 20 minuten gaar,snij de witlof in fijne reepjes en haal het bittere harde binnenste er uit, stamp de aardappelen, samen met de (room)boter tot puree, en voeg de mosterd , de spekjes ,de kaas toe aan de puree,meng als laatste de witlofreepjes erdoor en strooi ter garnering nog wat nootmuskaat over de stamppot.


lekker met een biefstuk of karbonade.
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 1081,27 kcal
Koolhydraten 99,34 g
Eiwitten 34,15 g
Vetten 58,25 g

Bron

eigen idee

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

orphan avatar

Doorsturen

Home Recepten