Fruitsalade in een ananasbootje

  • Internationaal, Nagerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 18-03-2009
  • Fruitsalade in een ananasbootje

    Fruitsalade in een ananasbootje

    Fruitsalade in een ananasbootje

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
1 verse ananas,
1 appel,
1 mango,
rozijnen,
geconfijte kersen
scheutje rum of kirsch
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Snijd de ananas met het groen in de lengte, hol de helften uit en bewaar deze twee helften. Snijd het vruchtvlees van de ananas, appel en mango in blokjes en doe dit in een schaal. Voeg de rozijnen erbij. Vermengen met een scheutje rum of kirsch en bestrooien met wat suiker

Bereidingswijze

Roer het geheel door en laat het een uurtje in de koelkast trekken. Vul de twee uitgeholde ananassen met deze melange en decoreer met geconfijte kersen.

Serveertip

De samenstelling van deze fruitsalade kunt al naar gelang seizoen en eigen smaak aanpassen.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

jacgueline avatar
jacgueline 14-06-2009

Hallo Dirk zaterdag deze fruitsalade gemaakt heerlijk hoor bij gebrek aan rum of kirsch heb ik er een restje van licor 43 doorgedaan ik moet zeggen dit smaakte naar meer. Fijne zondag verder groetjes Jacgueline

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten