Fruitsalade in een ananasbootje
- Internationaal, Nagerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 18-03-2009
Voorbereiding
Snijd de ananas met het groen in de lengte, hol de helften uit en bewaar deze twee helften. Snijd het vruchtvlees van de ananas, appel en mango in blokjes en doe dit in een schaal. Voeg de rozijnen erbij. Vermengen met een scheutje rum of kirsch en bestrooien met wat suiker
Bereidingswijze
Roer het geheel door en laat het een uurtje in de koelkast trekken. Vul de twee uitgeholde ananassen met deze melange en decoreer met geconfijte kersen.
Serveertip
De samenstelling van deze fruitsalade kunt al naar gelang seizoen en eigen smaak aanpassen.
Laatste reacties
Hallo Dirk zaterdag deze fruitsalade gemaakt heerlijk hoor bij gebrek aan rum of kirsch heb ik er een restje van licor 43 doorgedaan ik moet zeggen dit smaakte naar meer. Fijne zondag verder groetjes Jacgueline