Stokbrood met tonijn en ei

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 18-03-2009
  • Stokbrood met tonijn en ei

    Stokbrood met tonijn en ei

    Stokbrood met tonijn en ei

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 kleine stokbroodjes
200 gr. tonijn blikje
1 hardgekookt ei
1 grote augurk
1 paprika
1 el. gesneden bieslook
sla.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

De schil van de paprika verwijderen en de paprika, evenals de augurk, in dunne reepjes snijden.
De stokbroodjes in de lengte doorsnijden en van de onderste helft het kruim verwijderen.
Dat uitgeholde gedeelte bedekken met sla, tonijn, reepjes paprika en augurk en plakjes ei.

Bron

onbekend

Serveertip

Bestrooien met bieslook en de helften weer op elkaar leggen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten