Zeebaars met tuinkruiden

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 16-03-2009

Zeebaars met tuinkruiden

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
2 kleine zeebaarsen
rozemarijn
salie
thijm
peper
witte wijn
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 180°C

Bereidingswijze

Kuis en ontschub de zeebaarsen.
Vul de buikholte op met de verse kruiden. (Het lijstje bij de ingredienten is niet beperkend, ik gebruik altijd wat ik vers in de tuin heb)
Plaats de vissen in een ovenschotel, overgiet met de witte wijn en kruid met wat versgemalen peper
Bedek met aluminiumfolie en plaats 25 minuten in de hete oven.

Serveertip

Serveer met een partje citroen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten