Varkenskoteletten met een mosterd-honingsausje

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 15-03-2009

Lekkere gemarineerde koteletjes, makkelijk, en net iets anders

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
-4 varkenskoteletten
-4 el mosterd
-2 el vloeibare acaciahoning
-1 el olijfolie
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

-marineer de koteletten 2 uur in de mosterd die vermengd is met de honing en de olie

Bereidingswijze

-het vlees laten uitlekken en ze zachtjes bakken in een bakpan met antikleef gedurende 20 min, waarbij je ze vaak omdraait
-kruiden met wat peper

Serveertip

serveren met rodekool en appeltjes en gekookte aardappelen

Laatste reacties

marmaas avatar
marmaas 17-03-2009

Lijkt mij een heerlijk recept.Bedankt. Margriet

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten