Franse uiensoep

  • Frans, Voorgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 14-03-2009

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Soep voor 4 personen
· 6 uien
· 1½ l vleesbouillon
· 35 g boter
· worcestersaus
· tabasco
· stokbrood
· 100 g Comté ( Franse boerenkaas)
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Maak de uien schoon en snijd ze in halve ringen. Verhit de boter in een hoge pan en bak de uien goudgeel. Blus ze af met de bouillon. Laat de uien zachtjes gaar worden. Breng de soep op smaak met worcestersaus en een paar druppels tabasco. Snijd het stokbrood in plakjes en rasp de kaas erover. Toast het brood met de kaas onder de grill. Schep de soep in kommen en leg het brood erin.

Serveertip

Snijd het stokbrood in plakjes en rasp de kaas erover. Toast het brood met de kaas onder de grill.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten