Asperges op Italiaanse wijze

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 13-03-2009

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 gram witte asperges
1 zak (à 200 ml.) Knorr saus voor asperges
350 gram spaghetti
150 gram rucola
1 teentje knoflook
75 gram (Parmezaanse) kaas
250 gram parmaham
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
dunschiller

Voorbereiding

Schil de asperges met een dunschiller en snijd het onderste, houtige stukje eraf. Kook de asperges in ca. 20 minuten gaar en rasp ondertussen de Parmezaanse kaas op een fijne rasp.

Bereidingswijze

Kook vervolgens de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Was de rucola en laat het in een vergiet uitlekken. Snijd de plakken parmaham in repen. Giet de pasta af en doe het terug in de pan, meng de rucola, de repen parmaham en een uitgeperst teentje knoflook door de pasta.
Giet de asperges voorzichtig af en verdeel ze over vier borden. Schenk de saus voor asperges erover.

Bron

aspergegerechten

Serveertip

Serveer de pasta met de Parmezaanse kaas ernaast.

Laatste reacties

stiny26 avatar
stiny26 16-03-2009

Leuke asperge variant neem het mee, bedankt . zet je favo kan ik eens al je recepten bekijken. Groetjes Micky

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten