Florentijnse Kabeljauwschotel
- Italiaans, Ovenschotel
- 20-30 min.
- Geplaatst op 13-03-2009
Ingrediënten 4 personen
750 gram kabeljauw4 dl visbouillon
750 gram spinazie
peper, zout, nootmuskaat
40 gr boter
30 gr bloem
3 dl melk
75 gr parmezaanse kaas
1 dl koffieroom
Benodigdheden
vergiet ovenschaalVoorbereiding
Kabeljauw 10 minuten laten pocheren in de bouillon. Spinazie in vergiet laten uitlekken, op smaak maken met peper, zout en nootmuskaat.
Bereidingswijze
Boter smelten, bloem, melk en room erdoor tot er een gebonden saus ontstaat. Doe vervolgens de geraspte kaas door de saus.
Ovenschaal beboteren, spinazie erin, daarop de kabeljauw en dan bedekken met de saus.
15 minuten in een oven van 200 graden
Bron
schmidt zeevis
Serveertip
Serveren met aardappelpuree
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties