Florentijnse Kabeljauwschotel

  • Italiaans, Ovenschotel
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 13-03-2009

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
750 gram kabeljauw
4 dl visbouillon
750 gram spinazie
peper, zout, nootmuskaat
40 gr boter
30 gr bloem
3 dl melk
75 gr parmezaanse kaas
1 dl koffieroom
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
vergiet ovenschaal

Voorbereiding

Kabeljauw 10 minuten laten pocheren in de bouillon. Spinazie in vergiet laten uitlekken, op smaak maken met peper, zout en nootmuskaat.

Bereidingswijze

Boter smelten, bloem, melk en room erdoor tot er een gebonden saus ontstaat. Doe vervolgens de geraspte kaas door de saus.
Ovenschaal beboteren, spinazie erin, daarop de kabeljauw en dan bedekken met de saus.
15 minuten in een oven van 200 graden

Bron

schmidt zeevis

Serveertip

Serveren met aardappelpuree

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten