Hartige paasmuffins

  • Banket
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 12-03-2009

Deel dit recept

Ingrediënten
12 kwarteleitjes,
300 gr. bloem,
1/2 zakje bakpoeder,
2 tl kurkuma,
1 tl zout,
1/4-1/2 tl tabasco,
100 gr. gesmolten boter,
3 losgeklopte eieren,
1-1,5 dl melk,
muffinbakvorm
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de eitjes hard, laat ze schrikken en pellen ze.
Verwarm de oven voor op 180 graden. Zeef de Bloem, bakpoeder en kurkuma en roer het zout erdoor Klop met een handmixer tabasco, boter, eieren en melk erdoor. Schep de helft van beslag in de vormpjes en druk het eitje er deels in. Verdeel de rest van beslag erover tot eitje goed onder deeg zit. Bak de muffins in midden van oven 20-25 min. Laat ze afkoelen. Eventueel kun je de muffins voor gebruik even oppwarmen in de magnetron( 15 seconde per muffin op 700 watt )

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten