1. Home
  2. Recepten
  3. gehaktpastei

gehaktpastei

Door: magnetron_recepten

  •  , Lunch/Brunch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 22-04-1999

Ingrediënten 4 personen


500 gr gemengd gehakt
1 ui
zout
versgemalen peper
paprikapoeder
tabasco
1 theel mosterd
1 ei
2 eetl paneermeel
100 gr wortelen
100 gr courgette
100 gr witte kool
50 gr boter



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Het gehakt met de gepelde en in blokjes fijn gesneden ui, de kruiden, mosterd, het ei en paneermeel vermengen en op smaak brengen.
De wortelen schillen en in dunne schijven snijden.
De boter en de groente in een vorm geschikt voor de magnetron doen en AFGEDEKT BIJ VOL VERMOGEN 4 min stoven, met zout en peper kruiden.

Bereidingswijze

Vlees en groente afwisselend in een pasteivorm geschikt voor de magnetron strijken.
De laatste laag moet gehakt zijn.
In een combinatie-magnetron op schuifhoogte 1 bij 225C en 180 W magnetron 20 - 25 min bakken.
Men kan de pastei meteen heet serveren of naar wens af laten koelen en als koud gebraden vlees opdienen



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van magnetron_recepten
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top