1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Turks brood 2 maal

Turks brood 2 maal

Door: antpe

  • Internationaal, Lunch/Brunch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 11-03-2009

Ingrediënten 4 personen


Turks brood 1
2 grote uien,
olijfolie
peper en zout
75 gr. geraspte kaas
1 groot Turks brood



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Turks brood nr. 1:
Pel de uien en snijd ze in ringen. Fruit de uiringen in olijfolie goudkleurig. Breng op smaak met peper en zout. Verwarm de oven voor op 175-200*C. Verdeel de uiringen over het brood, kruid extra met peper en bestrooi de uiringen met de geraspte kaas. Schuif het brood in de warme oven en neem het eruit zodra de kaas gesmolten is en het brood warm.
Turksbrood 2:
tomatenketchup
tomaten uit blik
Italiaanse knoflook kruiden gedroogd.
mozarella of geraspte kaas.
naar keuze: plakjes salami, uiringen en evt. olijven, ansjovisfilets en kappertjes, plakjes ham en tomijn, stukjes paprika, mais.
Strijk ketchup op het brood en verdeel hierover de tomaten uit blik in stukjes gesneden.
Kruid rijkelijk met de Italiaanse kruiden en verdeel een beleg naar eigen voorkeur over het brood.
Bestrooi dit ten slotte met de geraspte kaas of bedek met de in plakjes gesneden mozzarella.
Schuif het brood in een warme oven.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van antpe
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top